Totalt antall sidevisninger

4409

onsdag 2. mars 2011

Brød i bakemaskin

Å bake brød i bakemaskin er veldig, veldig enkelt -og godt. Man kan bruke ferdige melblandinger for bakemaskin, vanlige kilosposer med ulike melblandinger, eller rett og slett lage en melblanding selv.

Hvis du har stor familie lønner det seg å lage blandingen selv. Jeg har blandet mel i 10-litersbøtter med lokk. Bland i tørrgjæren også, men husk at du trenger ikke så mye gjær som du tror. Det er mye godt du kan ha i melblandingen. Frø av mange slag er sundt for magen og det er veldig godt med litt "krønsji" innslag i brødskiva.
Med litt øvelse har du funnet melblandingen som passer din familie.

Et tips: etter siste elting tar jeg ut eltekrokene for å unngå altfor store hull under brødet. 

Det skal bare en brødbakemaskin til for å få gode hjemmebakte brød, og den uovertreffelige duften av nybakt brød.
Brødbakemaskinen tjener du raskt inn, for butikkbrød er DYRT!

Jeg lager pizzadeig, bolledeig og focacciadeig i bakemaskina også, så enkelt, så godt!

La barna komme inn til nybakt brød til kveldsmat!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar